A Da Vinci-kód feltörése (Simon Cox)

Dan Brown sikerkönyve egy titokzatos világba vezet be. Dan Brown szerint Leonardo da Vinci műveiben titkos utalások rejtoznek; valahol Skóciában különös jelentéssel bíró faragványok díszítenek egy kápolnát; a katolikus egyház és egy osi titkos társaság évszázadok óta harcol egymással a kincsek kincse, a Szent Grál birtoklásáért.
De mi a valóság és mi a fikció vagy regényes túlzás A Da Vinci-kódban? Ez a könyv megpróbálja tisztázni az olvasókban felmerült kérdéseket és kételyeket.
Egyszerű ábécérendben felsorakoztatja a mesénél is hihetetlenebb tényeket az alábbi és a hozzájuk hasonló kérdésekrol:
• Létezik-e valóban a Sion-rend néven ismert titkos társaság? • Miért gondolták azt valaha, hogy az aranymetszés csakis Isten műve lehet? • Milyen újabb elméletek forognak a Szent Grálról? • Milyen rejtett jelentéseket hordoz a regény szereploinek neve?
A Da Vinci-kód feltörése című könyv értékes segítség a regény számos rajongójának és mindazoknak, akiket érdekel a Szent Grál legendája mögött rejtozo különös igazság.
Simon Cox a dogmák, tévhitek és féligazságok leleplezésének szentelt Phenomena magazin foszerkesztoje. Az alternatív történelem olyan hírességei számára végzett kutatómunkát, mint Robert Bauval, David Rohl és Graham Hancock. Jelenleg egy televíziós dokumentumfilmen dolgozik egy vezeto amerikai csatornának, amely A Da Vinci-kód című regény igazolható tényeit tárja fel.

Kiadó: GABO KÖNYVKIADÓ ÉS KERESK.KFT.
Oldalak száma: 184
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 160 gr
ISBN: 9789637318214
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2005
Árukód: 2123523 / 1021462
Fordító: Bori Erzsébet

Online ar

Az oldalon található információk rendelkezésre áll egyetlen utalás.
Meg lehet vásárolni, vagy töltse le ezt a könyvet az interneten - www.libri.hu