A Szabadok Testvérisége (Gerlóczy MÁrton)

A szabdok testvérisége – így nevezték számkivetett közösségüket a 17. századi karibi szigetvilágban tanyát vert kalózok. Gilbert és társai köztünk élnek, a zsúfolt és nyomasztó nagyváros az otthonuk. Elegük van az egyhangú hétköznapokból, torkig vannak a középszerűséggel, a fásult és megtört emberekkel, az uniformizált örömökkel, a menthetetlen sorsokkal.
Ami egy jó heccnek indul, amit négy barát mámoros részegségben elhatároz, végül valóra vátik: hajóra szállva maguk mögött hagyják eddigi elhibázott életüket, hogy egy kubai kapitány megszöktetésével végül a kalózok jamaikai fővárosában beteljesítsék álmaikat; szabadok legyenek, és beintsenek mindenkinek, aki hátra maradt…
Gerlóczy Márton első kötete, az Igazolt hiányzás kíméletlen őszinteségével és egyéni hangjával egy generáció alapkönyve lett. A Váróterem megerősítette Gerlóczy ismertségét, A Szabadok Testvérisége pedig merőben új hangot üt meg; szélesvásznú, puskaporos, nyaktörő könyv, amely a világ legszínesebb országaiba visz, nem turistaosztályon!

Kiadó: Ulpius-Ház Könyvkiadó KFT.
Oldalak száma: 512
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 530 gr
ISBN: 9789632540962
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2008
Árukód: 2155269 / 1034332

Online ar

Az oldalon található információk rendelkezésre áll egyetlen utalás.
Meg lehet vásárolni, vagy töltse le ezt a könyvet az interneten - www.libri.hu