Ella a tengeren (Timo Parvela)

Kitör a vakáció. Ella, az osztály és a tanító bácsi tengerre szállnak. Hajókáznak, ki-kikötnek kedvük szerint, hogy mihamarabb elfeledhessék az iskolát. Mások is tartanak egy túravezető például, akinek, úgy tűnik, mindennél fontosabb a fegyelem. Lépten-nyomon utasításokat osztogat a gyerekeknek, amelyeket még a tanító bácsi is kénytelen betartani, pedig ha valaki, ő aztán tudja, hogy ha például horgászásról van szó, sokkal biztonságosabb és balesetmentesebb horog nélkül próbálkozni, nemcsak a halak, hanem azok miatt is, akik a horgászbotot kezelik, vagy akik mellettük állnak. Ella és barátai hozzák a formájukat: a sorozat ötödik kötetét olvasva is garantált a féktelen kacagás.
A szerzőről:
Timo Parvela finn gyermekkönyvíró. A Jyväskyläi Tanárképző Főiskolán szerzett diplomát 1988-ban, majd a ’90-es években általános iskolai tanítóként dolgozott, de 1996-tól szabadúszó író, aki számos, gyerekeknek szóló kötet mellett televíziós forgatókönyveket és rádiós szövegkönyveket is ír.
Az illusztrátorról:
Almási Zétény 1972-ben született Győrben. A művészeti szakközépiskola elvégzése után az egri Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola rajz és vizuális kommunikáció szakára ment, ahol lediplomázott. Ezt követően felvételt nyert a Képzőművészeti Egyetemre. Az elmúlt években jellemzően illusztrációkat, logókat, magazinokat és sajtóhirdetéseket készített. Elsősorban grafikusként dolgozik, főbb feladatai a kreatív tervezés, illusztrálás, fotógrafika, de foglalkozik festészettel, fotózással, rajzfilmmel, karikatúrával, képregénnyel, dekorációval, dekorációs építészeti tervezéssel és webdesignnal is. Munkái egy része megtekinthető az almasizeta.blogspot.com oldalon.

Kiadó: PONGRÁC
Oldalak száma: 176
Borító: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly: 346 gr
ISBN: 9786155131547
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2015
Árukód: 2613902 / 1146451
Illusztráció: RAJZOKKAL
Fordító: Patat Bence

Online ar – 2 470 Ft

Az oldalon található információk rendelkezésre áll egyetlen utalás.
Meg lehet vásárolni, vagy töltse le ezt a könyvet az interneten - www.libri.hu