Erősítsd meg az aurÁd! (Melita Denning – Osborne Phillips)

A pszichikus önvédelem nem súlyos páncél vagy folyamatos ellenintézkedések terhe. Nem azt jelenti, hogy állandó félelemben élünk és minden árnyékban rejtőzködő gonosztevőt látunk. Inkább erő, önbizalom kérdése, annak bizonyossága, hogy egyszerű és tökéletesen természetes technikák révén siker és beteljesülés vár ránk.


Az itt bemutatott elvek és gyakorlatok erőssé tesznek, tartást biztosítanak, felszabadítanak mások vágyai és uralma alól. Biztosak leszünk saját énünkben, igaz hitünk szerint élünk, munkánkban pedig boldoggá és sikeressé válunk. Ráadásul a pszichikus önvédelem testi egészségünkhöz is hozzájárul, hisz a lélek és a test szorosan összefügg.


A könyv nem kerüli ki azt a nagyon reális lehetőséget sem, hogy közvetlen lelki támadás ellen kell védekeznünk. Jó adag “pontos tudást” nyújt az okkultizmusról, és ezáltal leszámol sok olyan, korábban említett ostobasággal, amely számos naiv embert vezetett tévútra, hogy démonoktól, átkoktól, megszállottságtól és balszerencsét hozó babonáktól rettegjenek saját természetes pszichikus képességeik ápolása helyett, amely megvédte volna őket a ritkán előforduló, valóban pszichikus támadásoktól és a jóval általánosabb lelki hadviseléstől.Kiadó: ÉDESVÍZ KIADÓ
Oldalak száma: 216
Borító: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly: 340 gr
ISBN: 9789635289424
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2007
Árukód: 2082377 / 1008040
Fordító: Tótisz András

Online ar

Az oldalon található információk rendelkezésre áll egyetlen utalás.
Meg lehet vásárolni, vagy töltse le ezt a könyvet az interneten - www.libri.hu