Ez a CSR (Kőszegi AndrÁs)

Az elmúlt 6 évben készült szakmai interjúkból 51 felelős beszélgetés került a könyvbe. A cél ugyanaz, de ahány cég, annyi üzlet, annyi működési terület, annyi társadalmi közeg.
Ebben az interjú kötetben nem a szerző akarja sokadszorra elmondani kicsit másképpen, hogy mik a CSR definíciói, hanem meg akarja mutatni, hogy a legsikeresebb márkák mit, miért és hogyan csinálnak. A vállalatok életében ott vannak az emberek, hiszen a márkákat emberek építik. A különböző piacok szereplői általában a gigászi versenyben be vannak szorulva saját szektorukba.
Ez a könyv lehetőséget ad arra, hogy betekintsünk a legsikeresebb márkák életébe, és szektoroktól függetlenül a fenntarthatóságon is dolgozó emberek gondolkodásába. Nem a definiciók a fontosak, hanem az emberek által kijelölt irányok és utak.
Kőszegi András a branding és CSR szakterület elméleti és gyakorlati hazai szakértője, elismert hazai kommunikációs szakember, médiaszemélyiség, újságíró, a BrandTrend alapítója és társtulajdonosa. A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola óraadója, a BKF CSR szakirány vezetője. Felsőoktatási intézmények ( BGF, Pázmány) meghívott előadója, többek között a Mathias Corvinus Collegium elitképző márkázás kurzusának előadója.
Jelentős konferenciák és kerekasztal beszélgetések moderátora.
"Azoknak, akik valóban szeretik a márkákat, és elkötelezettek a fenntartható működés mellett. A felelősen működő vezetők gondolkodása a siker egyik legfontosabb tényezője. A könyvben olvasható felelős gondolatok hatékonyan segíthetnek a fenntarthatóság valódi lényegének, annak az irányító szemléletnek a megértésében, amitől igazán sikeressé válhatunk."
(Kőszegi András)

Kiadó: BRANDTREND KFT.
Oldalak száma: 211
Borító: KEMÉNYTÁBLA
Súly: 600 gr
ISBN: 9789630891080
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2015
Árukód: 2595591 / 1143429

Online ar – 4 655 Ft

Az oldalon található információk rendelkezésre áll egyetlen utalás.
Meg lehet vásárolni, vagy töltse le ezt a könyvet az interneten - www.libri.hu