Libri AntikvÁr Ciao, bella (Gina Buonaguro – Janice Kirk)

Grace boldogan él zenész férjével Velencében, többre nem is vágyik. Azonban közbeszól a háború. Olaszország szövetségre lép a náci Németországgal, Ugo leteszi a hegedűjét, fegyvert ragad és csatlakozik az olasz ellenálláshoz. Grace egy hegyi faluban keres menedéket, Ugo közel sem barátságos és befogadó családjánál. Grace-ből Graziella lesz, és botanikus apjának nyomdokaiba lépve füvekkel gyógyít.
A háború véget ér, de Ugo több mint fél év elteltével sem jön haza. Graziella boldogtalanul tengeti napjait beteg apósa házában, mígnem egy napon motorkerékpár hangja zavarja meg a vidék csendjét.
Egy fiatal amerikai katona felbukkanása nehéz döntés elé állítja Graziellát. Választania kel a váratlanul beköszöntő szerelem és a már-már reménytelen várakozás között.
A klasszikus hagyományok szellemében íródott regény remek jellemábrázolásával, izgalmas cselekményével és érzelmekkel teli emberi történetével méltán kapott számos elismerést az Egyesült Államokban.
Gina Buonaguro és Janice Kirk kanadai írónők, regényeiket szerzőpáros formációban írják.
“Hogyan lehet ketten regényt írni?” kérdezik tőlük rendületlenül az újságírók. “Mi azt nem értjük, hogy lehet regényt írni egyedül!” válaszolják rendületlenül az írónők.
A Ciano, bella második regényük.

Állapot: Jó Méret: 15 x 20.3 cm
Kiadó: TERICUM KIADÓ KFT.
Oldalak száma: 260
Borító: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9786155285042
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2012
Árukód: 6080282 / 5079967
Fordító: Czagányi Anikó

Online ar – 2 280 Ft

Az oldalon található információk rendelkezésre áll egyetlen utalás.
Meg lehet vásárolni, vagy töltse le ezt a könyvet az interneten - www.libri.hu