Man 2.0 (Adam Bornstein – John Romaniello)

Minden férfiban ott a lehetőség, hogy fantasztikus teste és őrült szexuális élete legyen, és kivételesem éljen. Szeretnél megszabadulni a hájfeleslegtől? Egyszerű ügy! 6 hét alatt 10 kilót fogyhatsz!
Nagyobb izmokra vágysz? Rendben! 25 kilóval javíthatod a fekvenyomást.
Okosabb akarsz lenni? Ez sem probléma! A könyvben ismertetett stratégiák bizonyítottan javítják az agyműködést.
Fergeteges szexuális életet élnél? Persze erről sem feledkeztünk meg! Néhány hét alatt garantáltan nő a libidód és javul a teljesítményed.
Arra születtél, hogy nagyszerű ember legyél. Nagyszerű férfi, de aztán út közben valahogy eltévedtél, és unalmas, hétköznapi dolgokkal foglalkozol. A két fitneszguru, John Romaniello és Adam Bornstein olyan rendszert fejlesztett ki, amellyel optimalizálhatod a hormonjaid szintjét. És miért? Hogy alfahím lehessen belőled, ami mindig is lenni akartál. Izmos. Magabiztos. Erős.
A Férfi 2.0 a legfrissebb tudományos eredményekre alapozott módszereket kínál, amelyeket eddig csak a fitneszelit tagjai ismerhettek. Ha lépésről lépésre követed Romaniello és Bornstein programját, visszanyerheted egészségedet, kihozhatod magadból a maximumot, feltöltheted a szexakkudat, sőt! Még az öregedési folyamatot is visszafordíthatod! A könyvben ismertetett módszerrel számtalan férfi változtatta meg életét.
Mit kínál a két fitneszguru?
– Válaszokat minden kérdésre, ami edzéssel és táplálkozással kapcsolatos és olyanokra is, amik fel sem merültek benned.
– Könnyen érthető és egyszerűen követhető edzésprogramot, hogy a tested érdekében és ne ellene dolgozz, égesd el a felesleges zsírt és növessz kőkemény izmokat.
– Átfogó táplálkozási programot menüjavaslatokkal alfahímek számára.

Kiadó: Libri Könyvkiadó Kft.
Oldalak száma: 282
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 600 gr
ISBN: 9789633102480
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2013
Árukód: 2237941 / 1092395
Fordító: Kelemen László

Online ar – 3 791 Ft

Az oldalon található információk rendelkezésre áll egyetlen utalás.
Meg lehet vásárolni, vagy töltse le ezt a könyvet az interneten - www.libri.hu