Túlélőkészlet vÁllalkozóknak – Hogyan éljük túl a vÁlsÁgot? (Dr. Tóth AndrÁs)

A világon a legjobb dolog vállalkozást vezetni. Az ember szabad, saját főnöke lehet, szabadon megvalósíthatja minden ötletét és rengeteg pénzt kereshet.
A világon a legszörnyűbb dolog vállalkozást vezetni. Hatalmas felelősség, folyamatos 12-14 óra munka, gyakran a hétvégéken is, ugráltatnak a vevők, beszállítók és a dolgozóink, rengeteg őrült szabályt kell betartani, hatalmasak a költségek és bármelyik pillanatban teljesen csődbe mehetünk a család összes pénzével.
A dologban a legrosszabb, hogy mindkettő igaz. És csak egy hajszálon múlik a kettő. A vállalkozást nem lehet az iskolában tanulni. Az élet iskolájában viszont a tandíj elképesztően magas. Össze sem számoltam hány tízmilliómba kerültek csak azok a tapasztalatok, amit ebben a könyvben leírtam. 18 éve kezdtem el ezt a könyvet írni, de már akkor is túl voltam az első vállalkozásom kudarcán, aztán még további négy vállalkozást kellet befejeznem. Én megfizettem az árát, annak amit leírtam. De megérte.
Mit tudhat meg például ebből a könyvből?
– Hogyan menjünk fejben csődbe? Sokkal-sokkal olcsóbb, mint a valóságban. – Hogyan kell a gyakorlatban megszervezni egy céget, hogy ne bolonduljunk bele? – Sőt pénzt termeljen kevés munkával, és ha akarjuk, el lehessen jó áron adni? – Hogyan kell tartósan meggazdagodni egy cégből? – Hogyan kell az embereket vezetni a vállalkozásomban, hogy valóban dolgozzanak? – Hogyan kell olcsón és hatékonyan marketinget folytatni?

Állapot: jó állapotú antikvár könyv
Kiadó: EFFICENTER
Oldalak száma: 156
Kötés: papír / puha kötés
Súly: 119 gr
ISBN: 0729000011112
Kiadás éve: 2015
Árukód: SL#2103710865

Online ar – 2 690 Ft

Az oldalon található információk rendelkezésre áll egyetlen utalás.
Meg lehet vásárolni, vagy töltse le ezt a könyvet az interneten - www.libri.hu