Trénerek kézikönyve (Peter Dürrschmidt – Joachim Koblitz – Marco Mencke – Andrea Rolofs – Konrad Rump – Susanne Schramm – Jochen Strasmann)

A tekintélyes gyűjtemény 150 db, résztvevőket motiváló módszert tartalmaz tréningekhez, workshopokhoz és oktatásokhoz. A könyv a klasszikus bemelegítő gyakorlatoktól kezdve a feedback módszereken, vezetésen, kommunikáción, csapatfejlesztésen, önmenedzselésen, értékelésen és transzferen át egészen az érzékeléssel kapcsolatos gyakorlatokig szinte minden témában és tanulási szakaszban hatalmas tárházzal látja el az olvasót.
A gyakorlatokat a szerzők személyesen kipróbálták, és azok be is váltak a gyakorlatban, így ezzel a könyvvel szeretnék gazdag tapasztalataikat más gyakorló szakemberek számára is hozzáférhetővé tenni. A témakörök szerint elrendezett táblázatokban többek között utalások találhatóak a csoport nagyságára, a szükséges időre és a felkészülésre vonatkozóan, az index pedig a tanulási alkalmakat és célokat sorolja fel. A gyűjtemény könnyen kezelhető.

Kiadó: Z-PRESS KIADÓ KFT
Oldalak száma: 298
Borító: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly: 692 gr
ISBN: 9789639493438
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2008
Árukód: 2197270 / 1049794
Illusztráció: FEKETE-FEHÉR KÉPEKKEL ÉS ÁBRÁKKA
Fordító: Emődi Norbert

Online ar

Az oldalon található információk rendelkezésre áll egyetlen utalás.
Meg lehet vásárolni, vagy töltse le ezt a könyvet az interneten - www.libri.hu